Η  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην έκθεση ποτών και τροφίμων FOODEXPO και OENOTELIA 2022

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, με εταιρείες και παραγωγούς της Ιόνιας Γης, υπό το συντονισμό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, στη μεγαλύτερη έκθεση ποτών και τροφίμων στη Ν.Α. Ευρώπη, Foodexpo 2022.

Η προσέλευση 28.600 ποιοτικών επαγγελματιών της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης που αναζητούσαν νέα προϊόντα για να αναβαθμίσουν την επιχείρηση τους και που ήρθαν αποφασισμένοι να κλείσουν νέες εμπορικές ευκαιρίες και συμφωνίες, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

Παράλληλα, η γαστρονομική ποιότητα των προϊόντων της Ιόνιας Γης προβλήθηκε μέσα από τα live cooking shows που πραγματοποιήθηκαν στο Mediterannean Gastronomy Forum, όπου η Λέσχη Αρχιμαγέιρων Κέρκυρας δημιούργησε μοναδικά πιάτα με προϊόντα των παραγωγών μας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφεριάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, κος Σωτήριος Κουρής, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος από την πολυπληθή παρουσία των παραγωγών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.