Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετέχει στη διαδικτυακή έκθεση προβολής ποτών, τροφίμων και τοπικών προϊόντων “FOODEXPO DIGITAL 2021”.
Στη δράση συμμετέχουν παραγωγοί και εταιρείες από όλα τα νησιά της Περιφέρειας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν μια ποικιλία προϊόντων με το μοναδικό άρωμα της Ιόνιας Γης.
Στην έκθεση που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 18, συμμετέχουν 600 Έλληνες και ξένοι εκθέτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν «online» χιλιάδες σημαντικούς αγοραστές τροφίμων και ποτών με σκοπό να τους παρουσιάσουν 5.158 εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και να πραγματοποιήσουν κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση στο παρακάτω link: https://foodexpo.gr/
