Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη στην 7η EXPOTROF

Στα εγκαίνια της 7ης έκθεσης προβολής αγροτικών προϊόντων EXPOTROF 2020, παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, κυρία Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στην Helexpo Αμαρουσίου.  

Η Περιφερειάρχης συνοδευόταν από στελέχη της Περιφέρειας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης -η οποία είχε και τον γενικότερο συντονισμό για την ενημέρωση και την οργάνωση των παραγωγών-, κύριος Νικόλαος Μουζακίτης.

Η κα Κράτσα, αφού συνεχάρη τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και συγκεκριμένα τον εμπνευστή και δημιουργό της, κύριο Κωστή Μοσχονά, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην έκθεση-θεσμό και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γευτούν τα μοναδικά προϊόντα της Ιόνιας Γης.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στην έκθεση με δικό της περίπτερο στο οποίο 11 παραγωγοί από όλα τα νησιά μας, προσέφεραν μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά Επτανησιακά προϊόντα.

Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο των Ιονίων Νήσων και είχαν θερμή συνομιλία με την κυρία Κράτσα.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής, κύριος Γιώργος Πατούλης, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης από πολλούς Δήμους και Περιφέρειες της Ελλάδας.

Η Περιφερειακή Αρχή και η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στηρίζουν και προωθούν την φιλική προς το περιβάλλον γεωργία και κτηνοτροφία, με την επιμόρφωση των παραγωγών, με την κυκλική οικονομία, την καινοτομία, τις δημιουργικές συνεργασίες και την εξωστρέφεια. Η Ιόνια Γη αποτελεί έμπνευση και πυλώνα της ανάπτυξης και της ευημερίας μας.